Punën e deritanishme

fotop_robot

Gjenital mashkullor dhe femeror

Rrethprerje (synet) , Frenulotomy , Prerje e vagines  Tunica për Hydrocele , Nderhyrje  për varicocele , Orchidopexy , orchiectomy , Protezë  e testikujve , heqje e cysts ,Protezë penile për impotencë , Amputim e penisit Ndrhyrje për penis recurvatio ,

Ndërhyrjet për çrregullime të lindura (gjenetike) dhe të iatrogjenike .

 

Uretër

Ureteroskopie , Heqje e gureve  me  Laser , Ultratinguj dhe Ballistik , heqje e tumoreve ureteral me Laser Trajtimi i keqformime , heqje dhe zevendesimi uretres, Ureterolitotomia hapur dhe laparoskopike , Ureteroskopi , Stent në afat të shkurtër dhe të gjatë , Ureterocutaneostomie .

VESHKA

Nephrostomy percutaneous , biopsia e veshkave , heqje e gureve ne veshka me  laparoskopi , nefrektomija hapur dhe laparoskopike , Nefroscopia , percutaneous lithotripsy ( PCN – PUL ) ,Pieloplastica  , Nefrourektomi të plotë të hapur dhe laparoskopike , Pielolitotomia laparaskopike dhe të hapura , Tumorektomie e veshkave.

Uretrës

Uretroskopi , Meatoplastiche , urethroplasties , Uretrotomy te  brendshëm sipas Sachse dhe sec . Otis , Heqje e gurëve të uretra , prerje e diverticula uretrale  dhe gureve  , prerje e tumoreve uretral ,nderhyrje per mosmbajten e urines.

FSHIKEZA

Cystoskopy , heqje endoskopike e tumoreve të fshikëzës ( TURBT ), heqje e gurëve  ne  fshikëzës , heqjen e diverticula , heqje e ureterocele , mosmbajtjeje infiltrimit , T.V.T. , T.O.T. dhe ndërhyrja për prolapsi , heqjen e plotë të fshikëzës me ose pa rindërtim , Cervicotomy .

Prostatë

Tur e  prostates  (TURP) me  bisturi monopolare e bipolare Gyrus, prerje e prostates (TUIP), Prostatectomia radicale , Biopsie  e prostattes  transperineali e transretali, Exeresi di cisti prostatiche , Adenomectomia prostatica open, (e   hapur) Adenomectomia e  prostatates mininvasiva.